EVENEMENT

Make It '22 Benelux

Dinsdag 17 & woensdag 18 mei 2022, Canon Customer Experience Center in Venlo

AANMELDEN

Canon organiseert op 17 & 18 mei 2022 het exclusieve Benelux evenement Make It ’22. Met een gevarieerd programma willen we u helpen om nóg succesvoller te worden, nu en in de toekomst. Deze dag krijgt u inzichten van keynote sprekers, kunt u nieuwe (print)technologieën en applicaties bewonderen en ervaringen uitwisselen met vakgenoten en experts op de beursvloer. We sluiten de dag af met een lach en een gezellige netwerkborrel.


U bent van harte welkom op dinsdag 17 mei of woensdag 18 mei, van 10:30 tot 17:00 uur in het Canon Customer Experience Center in Venlo.

Meld u aan voor Make It '22

AANMELDEN

Canon | breedste production portfolio

Met trots presenteren we tijdens Make It ’22 ons portfolio van klein- tot grootformaat, van inkjet tot UVgel, van hardware en software tot imaging supplies en finishing mogelijkheden. Hiermee produceert u de mooiste applicaties, stroomlijnt u processen en breidt u uw dienstverlening uit. Hét recept voor een succesvolle toekomst voor uw bedrijf of afdeling. Bovendien woont u live de Benelux lancering van een gloednieuwe generatie digitale productieprinters bij.

Beursvloer | onze experts en onze partners staan voor u klaar

Op onze beursvloer kunt u kennis uitwisselen met onze partners, zoals Dataline (MultiPress), Venar, het VIGC, onze finishing partners zoals Amstel Graphics, Fotoba, Kentie-Rotaform en SDD. U ontmoet er ook onze Canon experts die u onze (print)technologieën en alle mogelijke applicaties kunnen tonen. En uiteraard kunt u met vakgenoten tijdens een hapje en drankje kennis en ervaringen uitwisselen. Verzamel de mooiste inspiratie en neem die mee naar huis in uw goodiebag.

Programma

10:30 uur

Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai op de beursvloer

11:00 uur

Welkom

Thijs van Thienen, dagvoorzitter, Canon

11:15 uur

Visie op de markt, trends en innovaties 2022 en de rol van Canon

Frank Huigen, Director Production Printing Benelux, Canon

11:40 uur

Innovatiekracht en R&D Canon

12:00 uur

Lunch & beursvloer

13:00 uur

Programma op maat met parallelsessies en demo’s

14:30 uur

Pauze

15:00 uur

Programma op maat met parallelsessies en demo’s

16:00 uur

Keynote | Anders kijken

Paul Smit, Filosoof & cabaretier

16:45 uur

Afsluiting

Thijs van Thienen, dagvoorzitter, Canon

17:00 uur

Netwerkborrel op de beursvloer

Keynote Paul Smit | Anders kijken

In een humoristische en energieke presentatie gaat Paul Smit in op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein. Wat werkt wel en wat werkt niet als we willen veranderen? Hoe kunnen we als mens flexibel en ontspannen in het leven staan en denken in mogelijkheden? Hoe ontstaat er verbinding, vertrouwen en creativiteit binnen een organisatie?

Programma op maat | kies de parallelsessies die u nóg succesvoller maken

Bij uw aanmelding kiest u zelf aan welke parallelsessies u wilt deelnemen:

Make It Count

Hoe Vacansoleil het verschil maakt met hun gepersonaliseerde brochure
Tijdens deze parallelsessie zal Alex Backers, Senior Marketing Manager bij Vacansoleil, toelichten hoe zij print hebben ingezet to MAKE IT COUNT en hoe zij print meetbaar hebben gemaakt met de UTM-tags van Google Analytics. Zo kunnen zij vandaag exact meten hoeveel omzet hun gepersonaliseerde vakantiebrochures hebben gegenereerd en de ROI van hun drukwerk exact berekenen.

VENAR over digitale verrijking van papier met Virtual en Augmented Reality
In onze MAKE IT COUNT-gids staat een toolkit om print meetbaar te maken. Naast de welbekende QR codes wordt er ook gesproken over Augmented Reality, Virtual Reality en Mixed Reality. Maar wat betekent dit nu concreet en hoe kan u deze technologieën best inzetten to MAKE IT COUNT? Youssef Chatar, Virtual Ninjaneer bij de firma Venar, zal dit tijdens deze parallelsessie nader toelichten en illustreren met enkele inspirerende voorbeelden.

Large Format Graphics Tour: Ontdek alles over de nieuwste UVgel printtechnologie, de Wallpaper Factory voor o.a. hoogvolume toepassingen en de Arizona flatbed-serie
Tijdens deze tour ontdekt u alles over de nieuwste UVgel printtechnologie met o.a. FLXfinish, die het mogelijk maakt om te printen met een onberispelijk glanzende of een luxueuze matte afwerking ongeacht de gebruikte media. Daarnaast ontdekt u de Wallpaper Factory, een volledig geautomatiseerde modulaire oplossing voor de productie van gepersonaliseerd behang en andere hoog-volume toepassingen met UVgel-printtechnologie. Ook maakt u kennis met Canon's zeer productief UV-flatbedassortiment met hoogwaardige resultaten op harde en flexibele media.

Make It Seamless

Verhoog uw productiviteit met onze nieuwste generatie digitale productieprinters
De introductie van onze nieuwste imagePRESS V1000 productieprinter is één van de hoogtepunten van dit evenement. Deze gloednieuwe machine is gebouwd op een totaal nieuw platform met nieuwe technologie voor nieuwe applicaties en nieuwe markten. Ontdek tijdens deze parallelsessie hoe dit nieuwe platform uw productiviteit en capaciteit verhoogt zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en mediaflexibiliteit. De meest veelzijdige en meest compacte productieprinter op de markt.

Workflow oplossingen met MultiPress van Dataline
Robert Hartman en Manu Dierickx-Visschers, Business Developers bij de firma Dataline, zullen tijdens deze parallelsessie uitleggen hoe u onze PRISMAsync productieprinters feilloos kan integreren in een Multipress workflow to MAKE IT SEAMLESS. Een unieke integratie met unieke voordelen om uw business te doen groeien op een winstgevende en duurzame manier.

Workflow oplossingen met de PRISMA-suite
PRISMA optimaliseert de volledige productie-workflow, van het indienen van opdrachten door de (interne) klant tot aan het hart van de engine. Door eenvoudige en terugkerende opdrachten te automatiseren blijft er meer tijd over voor belangrijke opdrachten die meer tijd vragen of het binnenhalen van nieuwe opdrachten en klanten. Zowel On Premise als met de nieuwe PRISMA Cloud Solutions.

Ontwikkelingen in de markt voor papier en karton
De markt voor papier en karton is ronduit turbulent te noemen. De krapte en voortdurende prijsstijgingen veroorzaken veel onrust bij alle stakeholders: de tussenhandel, grafische en industriële printbedrijven, eindafnemers en opdrachtgevers. Tijdens deze parallelsessie praten we u bij over de achtergronden van deze ontwikkelingen en geven we u meer inzicht in de strategische keuzes die papier- en kartonfabrieken maken, in welke segmenten zij de toekomst zien en wat dit betekent voor productontwikkelingen en innovaties.

Make It Grow

Post pandemic positivism: kansen voor INTERIOR DECOR voor iedereen
Printed Interior decor was al lang een beloftevol nichesegment, maar vooral één met zijn eigen wetten, gewoontes en pijnpunten. Een kans dus voor experts. Het bleek echter ook een van de weinige applicaties die zeer sterk groeiden tijdens de voorbije lockdowns. En het lijkt erop dat dit een blijver is. Kris Walewijns zet een en ander op een rij en legt uit waarom printed interior decor een groeiende businesskans is voor de sector.

Inkjet out of the box – bijzondere toepassingen van hoogvolume inkjet, zoals giftboxes, voetbalplaatjes en dundruk
Wanneer er over hoogvolume inkjet wordt gesproken, wordt er vaak nog gedacht aan direct mail, boeken en misschien algemeen drukwerk. Er is echter veel meer mogelijk! In deze parallelsessie worden enkele bijzondere toepassingen getoond die vandaag de dag door varioPRINT iX-gebruikers worden geproduceerd door klanten van Canon.

Inkjet naast toner en offset – Met de komst van inkjet is er een nieuwe technologie beschikbaar voor grafische ondernemingen. Hoe bestaan deze 3 technologieën naast elkaar?
Met de komst van hoogvolume inkjet hebben grafische ondernemers er een derde technologie bij gekregen. Hoe verhoudt het nieuwe inkjet zich tot die twee bestaande technieken? Hoe kunnen ze naast elkaar bestaan? Sander Hendrix zal tijdens deze parallelsessie ingaan op alle aspecten; business modellen, afdrukkwaliteit, duurzaamheid.

Thema Make It

Het centrale thema van ons evenement is MAKE IT. Make It staat voor onze toewijding om organisaties te helpen groeien door end-to-end oplossingen te bieden die de bedrijfsvoering zullen verbeteren:

MAKE IT Count, ontdek nog meer unieke voordelen van print zodat u die bij uw klanten kunt promoten om hen te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

MAKE IT Seamless, zie hoe u met intelligente en schaalbare automatisering van workflows uw productiviteit en capaciteit kunt verhogen, zodat u op een winstgevende en duurzame manier kunt groeien.


MAKE IT Grow, hoor hoe u maximaal kunt inspelen op nieuwe kansen en groeimarkten en hoe u uw business modellen kunt optimaliseren.

Meld u aan voor Make It '22

AANMELDEN

Ontmoet de sprekers van Make It ‘22

Thijs van Thienen
Dagvoorzitter
Canon

Frank Huigen
Director Production Printing Benelux
Canon

Paul Smit
Filosoof & cabaretier

Voor wie organiseren we Make It ’22

We organiseren Make It ’22 speciaal voor managers, directeur eigenaren en zaakvoerders van een:

Grafisch bedrijf

Sign bedrijf

Drukkerij

Uitgever

Inhuis printproductie

Repro-afdeling

Direct Mailing bedrijf

Partners van Make It ’22

We organiseren Make It ’22 samen met o.a. de volgende partners:

Amstel Graphics

Dataline

Febelgra

Fotoba

Kentie-Rotaform

SDD

Venar

VIGC

Route

Canon Customer Experience Center

Make It ’22 vindt plaats in het Canon Customer Experience Center in Venlo:

Canon Customer Experience Center Venlo
Sint Urbanusweg 17
5914 CB Venlo

Er is gratis parkeergelegenheid en het treinstation van Venlo bevindt zich op wandelafstand.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op:

CONTACT

Copyright 2022. Alle rechten voorbehouden.