HR PROFFIE 2020

LEADING EDGE


Op 4 november 2020 zal wederom één organisatie in Nederland zichzelf winnaar van de HR Proffie mogen noemen. Deze prestigieuze prijs wordt al sinds 2004 uitgereikt aan organisaties die met hun strategische HR-beleid - en de uitwerking daarvan – hebben bewezen succesvol te zijn.

De zoektocht naar de winnaar van 2020 is gestart! Waar let de vakjury op tijdens deze zoektocht? De deskundige vakjury kijkt naar organisaties die bijvoorbeeld goed hebben ingespeeld op veranderende omstandigheden of een transitie hebben doorgemaakt waarbij de HR-activiteiten een belangrijke rol hebben gespeeld. Ook kunt u denken aan innovatief talent management of het op vernieuwende wijze ondersteunen en faciliteren van duurzame inzetbaarheid van arbeidskrachten.

Soms is de weg naar een oplossen van een vraagstuk interessanter dan het antwoord alleen. De jury is dan ook niet alleen benieuwd wat het resultaat van het gekozen beleid is, maar wil ook juist weten hoe men daar uiteindelijk gekomen is. Daarnaast is de vakjury niet zo zeer op zoek naar volledige perfectie, maar wel naar best-practices; concrete voorbeelden die het HR-vakgebied verder brengen.

De HR Proffie als inspiratiebron
De prijs staat dit jaar in het teken van het thema “Leading Edge HR”. De winnaar is toonaangevend en bevindt zich aan de voorrand van het HR-vakgebied. Het beleid van de winnaar kan een inspiratiebron zijn voor andere organisaties en HR-professionals.

De verbindende kracht
Een van de belangrijke rollen die is weggelegd voor de HR-afdeling is die van connector. Uiteindelijk gaat het om de verbinding die mensen met elkaar hebben. Juist nu we fysiek meer gedwongen zijn om afstand te houden tot elkaar is de HR Proffie een uitstekende aangelegenheid om de verbinding met elkaar te zoeken en te behouden.

De zoektocht naar de winnaar van 2020
Bent u of kent u een organisatie die in aanmerking komt voor ‘de prijs voor het beste HR beleid van Nederland 2020? Aanmelden kan tot en met 31 augustus 2020. De uitreiking is een uitstekend netwerkevenement, waar HR-professionals elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen sparren onder het genot van een hapje en een drankje.

De winnaar mag zich met recht profileren als de organisatie met het beste trackrecord op het terrein van personeelsmanagement.

Eerdere winnaars van de HR Proffie zijn o.a. YoungCapital, GVB, AS Watson, Scania, HERO, PON, FrieslandCampina en KPN. De HR Proffie - voorheen P&O Proffie - wordt sinds 2004 uitgereikt door een vakjury die bestaat uit vooraanstaande Nederlandse HR-professionals.

Waarom deelnemen aan de HR Proffie 2020?

Waarom zou u deel willen nemen aan de HR Proffie? Naast dat u zich als winnaar mag profileren als de organisatie met de het beste track record op het terrein van personeelsmanagement, brengt het voor uw organisatie ook nog een aantal andere voordelen mee.


- Deelname draagt op een positieve wijze bij aan de profilering van uw organisatie en uw HR afdeling in het bijzonder, zowel intern als extern.

- Het biedt uw organisatie onafhankelijke feedback van een onafhankelijke vakjury.

Nomineren

Er zijn twee mogelijkheden om te nomineren. U nomineert uw eigen organisatie of u nomineert een andere organisatie. Klik op één van de onderstaande buttons en voer vervolgens de invoervelden in. U ontvangt na registratie een e-mail ter bevestiging. Indien u een andere organisatie heeft genomineerd, ontvangt u een bevestiging en zal de contactpersoon van de genomineerde organisatie ook een e-mail ontvangen, met daarin de uitleg van de HR Proffie en uw motivatie voor hun nominatie.